ANNONS

Veckans skörd!

/

Angelica @angelic_rosengren la upp det här somriga minnet där pratar om kvällsdopp som avslutas med en kopp kaffe i solnedgången på bryggan. Herregud vad härligt det låter. Allt detta och så mycket mer har vi framför oss!!

När vi ändå är inne i sparat kategorin på instagram måste jag också visa den här bilden som jag fastande för. Mest för den galet fina mattan som jag fick enorm habegär efter. Färgerna är helt perfekt ju! Bilden är från Fanny Hanssons instagram.

Ulrika som har bloggen Seventeen Doors skrev så bra i veckan om original och kopior som jag tycker alla borde läsa in och läsa. Sätter fingret på exakt rätt ställe och håller helt och hållet med henne här.

I veckan har jag fått upp massa sängkläder från svenska märket Lin Living i shoppen.

Allt är 100% ekologiskt linne. Kostar definitivt mer än Hm Homes linnekollektion, men så är det också bra för vår planet och det ska ju stå högst på listan i prioritering om du frågar mig. Hellre spara och köpa ekologiskt, än billigt och inte miljövänligt. Så in och titta här. Har själv dom vita och är väldigt nöjd, har även pyjamasbyxorna.

Ingen som följer Kristin eller Krickelin som hon heter på blogg och instagram, har väll missat deras Sisterhood kollektion. Tänker att den är tänkt för kvinnor, men blev minsann lite sugen på den här jag. 10% av all försäljning av kollektionen går till att hjälpa utsatta kvinnor och barn. Så viktigt! Läs mer här.

Ramlade över denna bild från Anna Malmbergs blogg och fick habegär. Muggarna är i emalj och ifrån danska märket Hay. Vet nån vart jag kan få tag i den gula här i Stockholm är jag tacksam för svar. Har Nk dom? Så galet snygga! Vi på Tambur har planer på att börja sälja Hay – kommer definitivt börja sälja dom här om vi får tillåtelse….

Ja det var veckans lilla skörd. Hoppad du gillade. Nu ska jag sova!

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram 🍋✨

@mosebacke
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00