ANNONS

Veckans skörd

/

Gokväll! Dags för en veckans skörd tycker jag. Har sparat ner en del saker på Instagram det senaste som jag tänkte vi kunde titta på. Mycket känsla i bilderna, hav, gott o mys, skulle jag nog sammanfatta allt.

Ganska ljust, krispigt också, inte där i senhöst, påväg-mot-jul-myset ännu. Stickad tröja vid ett hav, sedan ett varmt bad o så sova i finfina sängkläder, där är jag. Nu kikar vi!

Livet i sin enkelthet, en tvätt som tvättats och en säng som snart ska bli bäddad. Bild från Rebekah.

Linda tar alltid så stämningsfulla bilder. Enkla, vardagliga på det där fina sättet som jag gillar. Följ henne!

Magiskt fina sängkläder från Dazed but Amazed.

Josephine från Midnatt som var hos mig för några veckor sedan o gjorde ”In bed with” delar dom finaste bilderna. Kolla in denna sommardröm på Resarö.

Jag måste till Sparrow Hotell. Allt i den här bilden vill jag ha på mitt bord när jag går dit, ska visa dom bilden!

GOALS! Älskar Emmas bildspråk, har gjort det jättelänge! Så glad att hon börjat uppdatera ofta nu <3

Hur fint! Bilden, alla korgar o skålar… Det är en sån här bild som gör det legitimt att komma hem med ännu en korg från loppis. Går inte att ha för många. Man måste ha massor o i flera olika storlekar, för man vet aldrig när det behövs en korg o lägga upp nått i. Sofia står för magiska bilden.

Zoé la upp den här bilden. Så mycket i den här bilden jag gillar. Kanske nått sånt här med massa olika speglar jag ska göra i mitt badrum istället för en ända stor i guld?

Emma la upp denna mysbild av ett hav. Havet är ju magiskt alla årstider, inte sant!?

Johanna var med sitt ”Frukostfolket” hos fina Hornbaekhus, och jag blev så glad över alla blomtavlor. Jag som alltid köper på mig alla blomtavlor jag ser och gillar på loppis. Tror det får bli en samling blomtavlor bakom kökssoffan från o med nu.

Paolo delade den här drömbilden. Ord är överflödiga. Ta en stund o ta in allt du ser. Jag njuter av allt i den här bilden.

GIA la upp denna bild med min dröm till stickad tröja! Tröjan är från märket Babaa.

Det var en liten skörd av vad jag sparat på instagram den senaste tiden. Nu ska jag se den nya serien MotherFatherSon på Cmore. Tror den kan vara riktigt bra! Du får ha en fin kväll, så ses vi imorgon med en senaste loppisskörd tror jag allt att det blir.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00