ANNONS

Ny vecka att dyka in i

/

Måndag och en ny vecka! Undrar hur många gånger jag börjat ett inlägg på det viset… Men om söndagar är min favoritdag på veckan, så är faktiskt måndagar också en favorit. Kanske är det för att jag för det mesta jobbar lördagar och inte jobbar tisdag och måndag, eller så är det för känslan av att ha en helt ny vecka att dyka in i… Jag vet inte, men jag vet att jag gillar det. Man vet aldrig vart veckan tar en.

Hade inte så mycket på hjärtat nu faktiskt, ska precis släcka ljusen och lägga mig. Imorgon kommer jag jobba hemma mest hela dagen, möta upp många av er som köpt saker från min loppis, dricka mitt nya chaite som jag köpte från NK häromdagen, lägga upp fler saker som jag inte hann få upp på loppisen och njuta av förhoppningsvis en härlig novembersol som lyser in i lägenheten. Är det inte knäppt att det är november förresten? Mentalt är jag kvar nånstans i mitten av oktober och kan inte riktigt begripa kylan och att det vilken dag som helst kan komma snö… Men jag kommer in i det vilken sekund som helst, säkert.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00