ANNONS

Parismorgnarna

/

Så glad att jag tog mig till Paris för första gången förra året. Jag kunde inte föreställa mig hur jag skulle uppleva det, väl på plats, det var helt magiska två veckor, två veckor som jag varje dag hämtar kraft ur faktiskt.

Jag visste att jag skulle älska staden, men inte att jag skulle bli såhär förälskad. Saknar våra morgnar med jazz på vinyl, utsikten över taken, yoghurt i glas och färska croissanter…

Vakna upp av att solen tittar in i den gamla Parislägenheten <3.

Fönstren stod ständigt öppna och utanför levde Paris på, tror inte jag kunde ta in det där och då riktigt, så obegripligt att jag verkligen var där.

Längtar tillbaka nått oerhört. Har bestämt att det blir London nu i vår och så måste jag tillbaka till Paris igen sensommar/tidig höst. Det kommer bli som med Gotland nu, att jag inte kan vara utan Paris, varje år måste det bli.

Tanken slår mig ibland att jag skulle hyra ut min lägenheten i Stockholm och hyra något i Paris istället – möjligheten finns, frågan är om jag vågar…

En tid framåt lever jag på minnena av Paris som fortfarande är färska som tur är. Så får vi se om jag blir fransman längre fram haha. Ska lära mig franska först – det är ju mitt nyårslöfte! Först det. Sen Paris!

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00