ANNONS

Sista söndagen i februari

/

Hej du soliga söndag!! Jobbar 12-16 sedan har jag två timmar till mitt tåg och då ska jag strosa ner till NK och gå omkring där tills stängning och sedan ta mig till centralen, köpa resgodis och sånt härligt som jag vill ha på en resa och sedan om det finns tid kvar sätta mig med min bok som jag är uppslukad av just nu.

Imorse var det solkattsgoals (svårt ord haha) hemma! Njut på hög nivå!

Behövde inte tända några ljus imorse om vi säger så. Frukost i lugn o ro med bok som alltid förstås – sen tog jag en promenad i solen till butiken där jag jobbar idag.

Skulle jag inte jobba eller resa idag, hade jag tagit en vårig promenad på Djurgården. Börjar alltid på ambassadsidan, så fint här!

Hade carpat solen nått enormt här ute. En solig dag är detta magi!

När hungern hade gjort sig påmind, hade vi styrt mot Rosendal och fikat deras goda lunchmackor med kaffe till i den nu låga vårsolen <3.

Suttit ute i trädgården och drömt om våren o sommaren som kommer här snart.

Bullen hade jag tagit med mig och bytt kopp mot takeaway mugg istället för att kunna fortsätta lapa sol och samtidigt ha det lite gött.

Djurgårdsbron ser lite ut som en bro i Paris slog det mig sist jag var här. Då stannade jag och drömde mig bort en stund… Paris… Åh! Ses i september!

Men nu ser jag framemot att komma hem till huset och träffa familjen, vara samlad allihop under samma tak igen. Äta massa god mat, det lovas sol nästan hela kommande vecka uppe i Norr, så om vi har riktig tur kan det blir en sväng till slalombacken – det blir iallafall en eller två cappuccino i solen ute i trädgården mot husväggen, korvgrillning, promenader med solen i ögonen, fina springrundor intill bondgårdarna och åkrarna på eftermiddagarna tisdag o fredag och en massa loppissvängar, lite bakning, brasmys, härliga frukoststunder i mitt lilla rum, fika på kvarterets bageri o ja mycket mycket mer. Phu! Märks det att jag älskar att vara i huset? Nu ska jag inte skriva mer utan vi hörs från huset imorrn ☘️☀️❣️✨

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@mosebacke
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00