ANNONS

Livet, födelsedagsfrukost + boktips!

/

Hej!! Igår fyllde jag 25 år, känner att jag måste känna lite på den siffran. Har ingen åldersnoja, känner mig egentligen som typ 35 och lever nog väldigt mycket som om jag vore 35 också haha. Men jag gillar det. Har alltid varit sugen på vuxenlivet, alltid strävat efter det och fick nog snabbt bli vuxen också i och med att jag flyttade hemifrån tidigast av mina syskon och då till en stad jag aldrig bott i, tror att man blir snabbt vuxen i och med det.

25 år känns som en bra ålder. Känner att det här året kommer bli ett bra år, trots att vi har svåra prövningar i världen just nu. Har 5 år till 30, känner att jag är på en bana som jag vill vara på, har börjat testa mig yrkesmässigt för o se vad jag vill göra. Har en dröm om att köpa ett hus i England och bilda familj, känner att jag har 5 år på mig nu, att utforska vad jag vill jobba med, hitta nån att älska och bilda familj med.

Har alltid sett mig av någon anledning som en ung pappa. Vissa dagar längtar jag efter att ha barn. Det kanske man inte ska göra som 25 åring, va vet jag, men jag tror att när jag är 30, alltså om 5 år, så har jag nog fått barn redan. Det är min dröm iallafall. Känns som att på 5 år om man ser på hur mitt liv förändrats på dom 5 år jag bott i Stockholm, så tror jag att massor av saker kan ha förändrats och jag ser med hunger framemot allt som kan komma i min väg.

Än så länge är jag ju singel och bor själv, så igår fick jag göra födelsedagsfrukost åt mig själv haha. Men att äta frukost med bok och musiken i bakgrunden är ju det bästa jag vet, så det va toppen!

Började på den här boken i förra veckan och har snart läst ut den. Köpte den förra sommaren tror jag det var, på loppis, men har inte börjat läsa den för jag inte visste om den skulle var nått för mig, var helt klart titeln som fick mig o slå till!

Men det har varit jättemysig rakt igenom, så rekommenderar att du slår till om du gilla feelgood! Den finns inte ny på pocket, men finns massor på Bokbörsen. Utspelar sig i en frank lite by med mat, livet och ett förflutet som kommer upp till ytan, så även spännande. Svår att lägga ifrån sig!

Mitt lifehack vet ni ju vid det här laget, lite gräslök så blir det mesta festligare! Har insett att gräslök på kruka håller superbra om den står i kylskåpet.

Rykande morgonkaffe i favoritkoppen! Om du ska ha en kopp är det denna, jag tror jag oavbrutet har druckit mitt morgonkaffe ur denna, dom senaste månaderna.

Påskljusen är på plats! Lila och ljusgula, den kombon är min nya favvo!

Och solen lyste även igår på min födelsedag! Efter frukost och någon timma hemma med jobb o så, tog vi bilen till Fåfängan på Söder och åt glass med utsikt över Stockholm, sen åkt vi hem och åt middag och hade mys i soffan. En födelsedag som vilken dag som helst, men exakt så jag vill ha det faktiskt!

Nu sitter jag i bilen påväg ut till Lida här i Stockholm. Aldrig varit där så det ska bli kul o upptäcka. Skog, vatten och ett fint Värdshus som precis öppnat efter en stor renovering väntar – återkommer med hur det va i ett inlägg såklart!

Ha en solig o go torsdag!!

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram 🍋✨

@mosebacke
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00