ANNONS

En tur till Zetas trädgård!

/

Tisdag och klockan är prick 13.00 när jag påbörjar detta inlägg. Igår va delar av familjen en sväng till Zetas trädgård i Kungens Kurva, vi kikar lite hur det såg ut.

Har inte varit här många gånger, men det är verkligen en oas. Man kan inte tro att den ligger så nära Kungens Kurva, när man väl är här inne bland allt fint.

Samma ägare som driver Rute Stenugnsbageri, driver cafét här så det var lite som att få en försmak av vad jag längtade efter igår och vad som komma skall.

Inredningen både i cafét och trädgården är helt i min stil. Gamla fina bord, pallar, massa zinkbaljor, lerkrukor och korgar som är fullproppade med växter.

Fikat är 5 av 5! Gissa vad jag tog haha!

Den här godingen tar alltid kanelbulle alla dagar i veckan! Så härlig o sitta mittemot han o höra njutet för varje tugga. Ska lära han allt om livsnjut!!

Tog morotskakan såklart! Galet god! Och kaffet smakar lika nästan lika gott som Rutes, men det är hela miljön där som gör kaffet extra gott hehe.

Små mysiga sittplatser lite överallt i trädgården, vilket verkligen gör detta café till ett av dom mysigaste i Stockholm tycker jag.

Lummigt verre! Där nere är själva blomsterhandeln.

Och här är borden fullproppade med dahlior och annat trevligt!

Verkligen en fröjd o strosa omkring här…

Det finns palettblad! Samma som mina i badrummet, så löp o köp! Älskar mina!

Böcker, inredning och finaste sortens pelargoner.

Jag har dock köpstopp på pelargoner nu! Ryms inte en enda till.

Det var det. Ett bra utflyktstips tycker jag. Vi gjorde några ärenden i Kungens Kurva och sen tog vi fikat o myset här – perfekt kombo om du frågar mig!

Idag ska jag fota två samarbete och efter det har jag 100% semester. Imorgon fyller Reidar 7 år och det ska firas. Ikväll kommer brorsan så hela familjen är samlad och på torsdag åker vi till ön! Och värmen har kommit tillbaka också – så blir en fullmatat pang-sommarvecka detta! ?

0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@mosebacke
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00