ANNONS

Första morgonen på Furillen ❣️

/

Sov riktigt bra i bilen, vi var lite oroliga innan vi åkte, att vi inte skulle det, men kan verkligen rekommendera att sova i bilen istället för i tält. Vi tältade ju förra året och jag sov så mycket sämre i det – vinden blåste i tältet, såg inte ut, det blev fuktigt och iallafall jag kände mig utsatt på ett helt annat sätt än vad jag kände i bilen. Bilen såg jag framemot att krypa in i på kvällen, scrolla Instagram o bara mysa under mitt duntäcke med fönstren lite nedvevade så att man hörde havets sus hela tiden. Det var magiskt!

Vaknade upp av solen och en första heldag på Furillen. Ser lite ut som hemma haha.

Vi dukade upp frukosten på rutig duk.

Det är det här jag älskar med att kampa, att allting man gör görs under öppen himmel med olika vyer vart än man tittar. Det går att diska, göra frukost, borsta tänder o en massa annat utan fyra väggar o tak och jag vet att det är just det som gör dom här stunderna på ön så oförglömliga resten av året.

Barfota i pyjamasen, roddandes med olika frukostgrejer, krispig efter ett kallt morgondopp men hungrig och kaffesugen – nog ett favoritmående så här på sommaren.

Kaffet är klart o så också allt annat. Dags att börja njuta!

Tar alltid med mig lite porslin hemifrån när jag reser iväg. Vill äta o dricka ur trevligt porslin, och genom att linda in allt i lite kökshanddukar håller det alltid.

Kaffet smakar så gott i den här koppen med havet som bakgrund.

Efter frukost var vi redo för en heldag på stranden med bad, bokläsning, kaffepaus, bad, mera sol och så vidare… Underbar första dag på Furillen. Och det var någonstans här som jag insåg att Furillen är mitt Gotland och från och med då, blev det klart att det kommer vara Furillen jag kommer längta till heeeela hösten, vintern och våren ?

Nu sitter jag under ett paraply på en strand på Lidingö. Ska strax ta ett dopp i havet och efter kaffe och blicka ut över en solvarm vattenytan, en blå himmel o bara njuta. Så öppnar jag augusti! Och imorgon åker vi till sommarhuset, längtar efter min trädgård o allt det andra, men vi tar det en annan gång.

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00