ANNONS

Hej innan kudden!

/

Tänkte egentligen visa vad jag gjorde i helgen, men är så ivrig att lägga mig och börja läsa min nya bok, plus att jag är rätt trött, så jag lägger mer tid på ett finfint inlägg imorgon istället.

Hoppas veckan börjat bra för dig. Jag har ju äntligen fått ut en massa saker på min @mosebackeloppis! Och så många som köper, så kul att sakerna får ett nytt hem! Vet att jag har en del saker hemma i huset som jag inte kommer använda i min förvandling av huset som jag är i startgropen av, som min bror ska ta till Stockholm nu i helgen, så kommer fler fina saker så småningom om.

Bilden är från Gotland för några veckor sedan. Älskar hösten och framförallt septembermånad, men när jag riktigt tittar in i den här bilden, är det som att nått tar tag inom mig. Kan inte sätta ord på det, men det känns fint. Jag är så glad o tacksam för vilken fin sommar den ändå blev iår! Det trodde vi ju inte i våras.

Nu ska jag läsa uppföljaren till ”Konsten att höra hjärtslag” och så hörs vi imorrn om helgen!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00