ANNONS

Eukalyptus & florakort

/

Hej tisdag! Hoppas din helg var bra.

I dag är en lite svajig dag för mig känner jag, borde inte skriva, eller så är det just det jag behöver … men känner att jag vill för mycket men får för lite gjort, så drar mig i håret, suckar och försöker ta ny sats mest hela tiden. Låter dramatiskt hehe, men det är det inte. Det är jobbigt när jag har dessa dagar, men alltid leder dom till att jag tillslut får saker gjorda och i och med det börjar må bättre igen.

Och en sak som står på listan att göra, är att skiva dagens inlägg.

Har ju fixat till bloggdesignen under helgen, så all tid som hade kunnat gå till att blogga, har lagts på det. Men nu när bloggen har fått ett lyft är det ju dags att det finns nått nytt o läsa också.

På handfatet i badrummet står ett gäng eukalyptuskvistar på varsin sida. Doftar otroligt!!

Eukalyptus går nog hem hos dom flesta – den här sorten är min favorit!

Har satt upp flera florakort under spegeln. Tyckte det blev rätt fint, dessutom har jag här några av mina flora favoriter, som jag får titta på medan jag borstar tänderna, sånt blir jag glad av.

Uppsatta med tejp på baksidan om nån undrar.

Vill ju göra om här inne, det är sen gammalt. Men tänk vad det gör skillnad att måla badrumsmöbeln i en pigg färg, ösa på med goa handdukar, blanda in mycket varma färger och blommor – så känns inte badrummet lika sterilt o tråkigt som tidigare.

Nu ska jag samla ihop mig och ta sats igen.

Tack för att du tittar in här. Tryck gärna på hjärtat här nere varje gång du läst ett inlägg, då blir jag glad o super pepp att blogga massor!! + att jag vet vad som går hem mer o inte.

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram 🍋✨

@mosebacke
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00