ANNONS

Morgonstund i lördags

/

Så lusigt att det fredag redan imorrn igen. Den här veckan sa verkligen bara tjoff på nått vis … eller ja, den är ju långt från över… Nu till i lördags morse, vaknade här.

Sover numer med fönstret öppet och dubbla duntäcken – vill liksom ha både varmt och kallt samtidigt – tyngden som blir av dubbla duntäcken gör att det blir så mysigt förstår du.

Vi hade höststädning i föreningen, så alarmet var ställt tidigt.

Ställer alltid alarmet lite innan jag egentligen borde upp och så tar jag extra lång dusch för att vakna till – både jobbigt och hur härligt som helst, på samma gång hehe.

Efter en varm dusch hade jag vaknat till och kunde iförd pyjamas börja fixa frukosten.

Ljusen är tända, kaffet är klart och allt är uppdukat.

Älskar verkligen mina lässtunder på morgon. Från att jag vaknar och hela vägen tills att jag är klar med morgonen, tittar jag varken mobil eller dator. Det är så himla skönt att vakna och vara nollställd på sätta o vis, och stanna kvar i det ett tag, bara frukosten och boken får mitt fokus.

Just nu läser jag denna bok. Vet inte egentligen så mycket om Palme, allt är så överskuggat av mordet, så blev sugen att läsa mer om vem han var och bilda mig en egen uppfattning.

Höstlistan spelas alltid i bakgrunden på mina morgnar.

På mackorna är det samma som det varit länge nu – rökt skinka och salami, på sportknäcke med smör och kryddig prästost. Så otroligt gott!

Här sitter jag och läser, äter, lyssnar på musiken och bara njuter. Den här stunden är bland det bästa på hela dagen – kan liksom inte välja mellan morgon eller kväll, för jag älskar båda och dom är mysiga på helt olika sätt.

Nu längtar jag efter morgondagens morgonstund känner jag. Första koppen kaffe ihop med första tuggan av mackan… mmm! Imorgon ska jag börja på ny bok också, så är extra peppad.

Tack för att ni ställt massa frågor på Instagram och för alla klipp på hjärtat ?

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00