ANNONS

Fina goa solrosen

/

Hej du fina solros! Så tacksam för att du hänger kvar så länge, vill mest ha dig i vasen här i hallen jämt. Du möter mig på det sätt som jag så gärna vill bli mött, när jag kommer hem ?

Ibland när jag ger mig ut på cykeln nånstans o kommer hem senare på eftermiddagen, kan jag mötas av lägenhetens finaste ljusstund – det är kanske en sisådär 45 minuter som den varar, men då badar exakt hela lägenheten i det finaste av solljus … den stunden är jag lycklig, den kan göra hela dagen.

Dessa tre godingar är nog bland dom sista solrosorna för i år.

Kanske hinner med några till (hoppas) – har faktiskt inte haft en enda hortensia i vaserna ännu…? Lite konstigt faktiskt, men har bara inte blivit så. Efter solrosen kommer ju … amaryllisen!

Det är nått med den gulorange färgen mot det blå… Sen är det väll solrosen i sig, att den är så mäktig och vacker på så många vis. Den fascinerar mig varje gång jag stannar upp och riktigt tittar in i den…

Ibland har jag en idé när jag öppnar datorn och skapar ett nytt inlägg, andra gånger blir det som nu, att jag bara skriver på känsla, vad ser jag i bilderna, vad vill jag säga – jo det här ville jag säga.

Hoppas du gillar solrosor lika mycket, annars blev det kanske lite tråkigt o läsa ?

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00