ANNONS

Avkoppling i norr!

/

Sitter framför brasan nu och skriver. Tidigare idag tog jag ett kalldopp i älven och det var helt otroligt magiskt! Så nu sitter jag i tjocktröja o bara myser här i värmen.

Så härligt o vara här i huset och inte ha några måsten denna gång. Förra svängen hade jag ju så många projekt igång med huset, men nu är det bara att vara, njuta och mysa som gäller.

Den här lampan hittade jag på loppis. Skärmen är nog omaka men foten finns o köpa på Ikea vet jag – har alltid tyckt den foten varit fin, enkel, ger liksom skärmen allt fokus.

På sängbordet just nu, en lite höstigt spretig bukett.

Rutorna och pläden hintar ju lite om att julen är på gång.

Iallafall filten, kommer ju bli super för kalla decembermorgnar, när duntäcket inte räcker för kylan. Kuddarna kommer jag nog inte ha ihop så här, men dom kommer jag iallafall ha året runt skulle jag tro. En röd ruta är ju aldrig fel…

Hoppas din vecka börjat bra! Jag sitter nu o suktar lite efter ett kallbad till faktiskt, får nog bli ett imorgon med, då ska solen skina också. Idag smattrade regnet på ytan – men det gjorde allt bara ännu mysigare!

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00