ANNONS

Första advent!

/

Hej!! Första advent är förbi och imorrn är det första december! Nu kan det väll ändå inte vara nån som inte är i julmood? Jag älskar verkligen den här tiden. Kommer på mig själv att njuta av grandoften eller saffransskorpan med mjölk extra mycke ibland haha.

Adventsmorgon. Ser du adventsljusstaken?

Jo men det en variant här på bordet som har fått flytta på sig för granen. Tog ett stort Blue Willow fat bara och la lite lingonris, behövs inte så mycket. Tycker det blir krispigt med det vita mot det gröna.

På kökssoffan finns numer en fluffig fårfäll. Så myser om möjligt ännu mer nu på morgnarna här.

Randig pyjamas adventsdagen till ära och en skål i parisglas från Merci.

Läser fortsatt denna pärla! Strax klar med den. Bra! Rekommenderar!

Har nog inte druckit kaffe i den här koppen från Spode på över ett år (!!). Har liksom mina favoriter och för det mesta är det koppar på fat numer. Men ibland tänker att jag ska skapa ny energi, genom att våga ta morgonkaffet i en kopp jag inte vanligtvis använder. Kan ju verka löjligt haha. Men har man en favoritkopp, och älskar kaffet i den, är det inte säkert att morgonen blir lika go som den skulle kunnat bli, om jag väljer fel kopp. I-landsproblem jag vet… Men vafasen!

Oftast blir det dock tvärtom, att kaffet eller hela frukosten blir helt magiskt just för att jag äter med porslin jag inte vanligtvis brukar, så allt känns nytt o inspirerande o härligt!

Vi tar en liten närmare titt!

Eldar så mycket ljus nu på dagar o kvällar, så valde att adventsljusstaken skulle vara av blockljus i år, vill liksom ha den tänd mest hela tiden, så behöver mycket brinntid.

På bordet står en spretig, kan man säga, hyllning till skogen. Det är allt möjligt där i, tall, gran, en, hyacint, nypon och blåbärsris.

Vet ni vad! Det kom till och med snö på första advent, iallafall för en stund. Det la sig inte på marken, men för mig får det gärna bara konstant snöa såhär på morgonen även om det inte blir kvar. Bara snöfallet är ju mys i sig.

Tanken va att jag skulle ta upp det här runda bordet på vinden… Men nu får det bli kvar här istället. Passade rätt fint där!

Det var det. En härlig första adventsmorgon! Imorrn är det första december och julens månad börjar på riktigt! Ser massa framemot att baka kolor, lussebullar och bara fortsätta ha mysiga julmorgonar o kvällar hela vägen fram till jul och då kommer ju mellandagarna… Ah! Bästa månaden!!

Om du läser på kvällen, sov gott! Läser du till morgonkaffet, gomorron! 🌟

0
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@mosebacke
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00