ANNONS

Snön har kommit till byn 🌨

/

Dec-Dagar-2

Halloj!! Blev några dagars tystad från mig men har varit mitt upp i att njuta av all snö som kommit, olika projekt som jag ska sjösätta när jag kommer hem till stan, så har suttit med tygval, färgval o sånt skoj 🌤

Snon-kom-till-byn-3

Och så har jag fortsatt göra vår i huset. Men i mitt lilla sovrum finns det fortfarande spår kvar av julen och jag tycker det är mys!

Snon-kom-till-byn-4

Läst har jag också. En bokhandlares dagbok är klar, så nu har jag börjat med Arv och Miljö. Har du några härliga boktips?

Snon-kom-till-byn-6

Ljungan är namnet på älven som jag ofta refererar så kärt till 💙

Snon-kom-till-byn-7

Bandet till älven är så starkt eftersom jag vuxit upp med den. Cyklat här som barn o köpt godis från kiosken i byn, badat mest överallt, rott båt, fiskat, gått fram o tillbaka till skolan här, fotat mina första bilder någonsin här och nu på senare tid när jag flyttat är det som om allt upplevs extra starkt.

Jag stannar alltid här och tar in hur vackert det faktiskt är. Det såg jag inte alltid när jag bodde här. Då längtade jag efter nått annat och det är så intressant hur vi när det där andra finns i ens liv, hur vi ser på saker eller en plats i det här fallet, med helt andra ögon. Det fascinerar mig.

Snon-kom-till-byn-8

Här är älven och bron sett från strandkanten man såg på förra bilden.

Snön-kom-till-byn-9

Här älskar jag att gå. Det är precis nedanför vårt hus och har gått så många gånger här med Laban (vår hund som är i hundhimlen nu) och har kört fyrhjuling här som barn och cyklat en massa, sprungit och varje gång slås jag av hur fint det är.

Snön-kom-till-byn-13

Det spegelblanka kolsvarta älvvattnet 🖤

Snön-kom-till-byn-11

Snöknastret under skorna nu 🤍

Snön-kom-till-byn-12

Nu har det faktiskt kommit massa mer snö än vad som syns på dom här bilderna, så det är om möjligt ännu finare nu 🤍

Snön-kom-till-byn-14

Så glad att jag får uppleva kalla o krispiga januaridagar här ☺️

Snön-kom-till-byn-15

Vårt hus innan jag tog bort julen.

Fotade i dag här hemma, så ska bara fixa till bilderna lite så ska jag visa några framsteg i vårhemmet i morgon. Det är tulpaner, eukalyptus och krispiga vårlökar mest överallt här hemma nu.

Har du kommit i vårfeeling redan? Eller nystartskänsla?

I veckan ska jag även göra ett inlägg med alla mina tankar o visa inspiration o så, kring omgörningen av mitt sovrum. Är så dålig på att göra sånna inlägg, men nu ska jag bli bättre sådetså! 🥰

2
32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@mosebacke
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00