ANNONS

Inspo i förkylningsdiset đŸŒŸâœš

/

Fredag. Har en förkylning i kroppen och faktiskt helt slut efter en vecka av att jaga olika kennels för o se om man har möjlighet till en valp
 Ska bli otroligt skönt med helg. Sov faktiskt en stund nyss och tror att helgen blir vÀÀÀldigt lugn.

Kollage-Inspo-Fredag

Ett hopkok av vad jag sparat senaste tiden pÄ Pinterest. SÄnt livar upp. Bara av att slÀnga ihop det hÀr kollaget, fick jag lite mer energi. SÄ mycket fint det finns att njuta av. LÀtt o glömma det nÀr trötthet, förkylning o dÄliga vanor tar över hand.

Ska bli sĂ„ skönt med en slapp fredag. Mamma och pappa lagar maten, det blir nĂ„tt gott. Vi ser Brottet pĂ„ Cmore, sĂ„ spĂ€nnande just nu. Efter det hĂ€r inlĂ€gget ska jag tĂ€nda upp, kanske sĂ€tta tulpanerna som ligger i kylskĂ„pet, i en vas, byta klĂ€der frĂ„n pyjamas, kanske snöra pĂ„ mig skorna för att fĂ„ lite luft idag, sen in igen, kanske ett bad eller bara mysa under tĂ€cket
 FĂ„r se vad energin jag fick av att kika in hĂ€r, tar mig nĂ„nstans.

Önskar dig en riktigt fin helg iallafall 💛

4

Genom att klicka pÄ "Skicka kommentar" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00