ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Vårkänslor

/

054

Tjingeling,

Fredag, sol och man kan inte få annat än vårkänslor, även fast vinden inte är direkt ljummen. Snarare tvärtom idag faktiskt, riktigt ”bitigt” i vinden stundtals. Men strunt i det nu, har köpt supersköna och snygga sneakers att promenera in våren i, och invigde dom tidigare under dagen med en promenad tillsammans med Julie. Vi hittade söta videkvistar som fick följa med hem, och vi skymtade även en och annan tussilago och snödroppar utefter vägkanterna, så inte konstigt att vårkänslorna spirar.

Väldigt mysigt att gå och småprata bara hon och jag ibland, och lyssna på hennes många gånger kloka små tankar. När jag inte promenerar med henne, eller någon annan utan på egenhand då lyssnar jag oftast på ljudbok samtidigt. Det har jag nog nämnt förut. Denna lyssnar jag på just nu, riktigt spännande och bra för er som letar efter en spänningsroman.

….

017

Så här ser skorna ut, så härlig beige färg och med fina bruna läderdetaljer, och gillar att dom är nätta på foten.

019

Egentligen är väl modet chunky sneakers, tycker man ser dessa klumpiga skor överallt, men tycker det är snyggare med en nätt sko på just mig själv, föredrar klassiskt före trendigt, plus att detta är bättre promenadskor.

009

 Nu ska jag försöka komma på vad vi ska äta denna fredagskväll. Ibland blir det helt totalt hjärnsläpp och kan kommer inte på något. Vet inte ens vad jag är sugen på..

Vad äter du ikväll? Kanske något jag enkelt kan härma? 😛

TREVLIG HELG!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Tiden går så fort

025

Här sitter jag och läser!

026

Boken hittar ni här och den fick jag i julklapp.

034

Mycket fin inspiration, och boken är snygg att ha framme som inredningsdetalj när man inte läser den.

030

Halloj i stugorna,

Här sitter jag med en bok för att hitta lite inspiration. Eller det gör jag ju egentligen inte exakt nu, för nu sitter jag ju med datorn i knät och skriver detta, men satt en vända tidigare för att läsa och hitta lite inspiration. Boken önskade jag mig i julklapp, och tomten kom snällt med den, men sedan har jag knappt hunnit läsa den. Eller hunnit, och hunnit, det har jag ju såklart, men det har inte blivit av. Men det visade sig att det fanns mycket intressant i den, kul att läsa om olika stilar, tips och sådan. Undra vad man själv har för någon stil egentligen… jag har ingen aning, kanske ingen, haha!

Just nu puttrar en pastasås på spisen samtidigt som jag skriver, strax middagsdag och kan konstatera att denna vecka gick fort. Det är redan fredag imorgon igen, jag hänger verkligen inte med. Och att ta vara på tiden kan man ju inte riktigt heller göra till 100 % i dessa pandemitider :/ Men jaja man får väl fortsätta hålla ut och hålla sig på hemmaplan. Men det är ledig dag för minstingen imorgon tillsammans med mig, det ser jag framemot och är alltid mysigt att hänga med Julie.

Önskar dig en fin torsdagskväll.

..

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

God kväll!

/

003
004

God kväll,

Vad kul att så många av er blev inspirerade av förra inlägget. Är själv nöjd hittills, och nu när jag även är klar med första strykningen med snickerifärg, blir det med facit i hand ännu lite bättre än jag vågade hoppas på. Imorgon blir sista rycket med färg, sedan fram mot helgen kan Céline fixa i sin hylla.

Kommer behöva en lampa till hennes skrivbordsyta. Lampan måste vara ganska liten i diameter så den inte stjäl för mycket yta, Vad tror ni om denna? Tycker varianten med vit skärm var fin, och den är dessutom endast 13 cm i diameter. Bra även för er med smala fönsterbrädor förresten. Inte alltid lätt att hitta lampor till dessa grunda brädor, det minns jag från gamla lägenheter man haft genom åren. Annars kan man ju alltid kanske sätta i spottar i hyllan, fast rätt trist tycker jag 😛

.

mataaaaa

Sen detta med matta till rummet. Celine vill ha en mjuk fluffig variant har hon uttryckt tydligt och klart, annars har jag inte fått så mycket mer ledtrådar. Jag tänker att lite färg och mönster skulle liva upp, men samtidigt är risken när det kommer till mönster att man tröttnar snabbare kanske? Denna på bilden ovan är från H&M Home fin tycker jag. Även denna, matta är snygg, men den är ju inte det minsta fluffig så den ratar hon nog men tror den hade passat rent snygghetsmässigt, jag är alltid svar för fransar 😛

Har ni något annat tips på matta (fluffig och mjuk) som skulle passa, hojta gärna till!

Nu dags att stoppa ner barnen i sängarna.

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00