Ingen piggelin

Nu har vi lunch och man behöver inte vara tillbaka förrän kl 14.00. Mår faktiskt bättre nu än i morse i alla fall, även om jag inte är den vanliga piggelin jag brukar vara, ska passa på och vila här på rummet fram tills vi börjar igen.

Kan säga att denna dag hittills inte vart lika skoj och intressant som gårdagen, vi håller nämligen på med ett s k ”företagsspel” och är indelade i grupper och inom gruppen ”spelar” man konsulter som ska lösa ett företag i kris, detta ska sedan redovisas för styrelsen och jag gillar inte riktigt upplägget med ”lekar” på detta viset. Det är alltid någon ”teaterapa” i varje grupp (vår är inget undantag) som tycker denna typ av uppgifter är superskoj, jag är INTE den personen. Mycket diskussioner för att komma fram till lösningar har det vart och man ska ju vara på G hela tiden så klart.

Första passet mellan kl 08.30 till kl 10.00 hade jag en inre kris kände jag. Alla andra var så engagerade och kom med en massa kreativt, själv satt jag mest tyst och det blir ju än mer uppenbart när man endast är 4 stycken i varje grupp med en femte person som observatör (det är chefer från vår koncern som sitter med som observatörer, så det är ju lite så pressande att då komma med smarta idéer). Ja, ja nu de sista timmarna har jag i alla fall öppnat munnen vid ett flertal tillfällen och åtminstone sagt något ”intelligent” emellanåt så det går framåt i alla fall.

Hoppas er dag är roligare än min! Vi hörs senare, kramar ♥