Honungsglacerade spareribs

Bilderna på sofforna och vilstolen på balkongen har jag med bara för att jag ”stolt” vill visa kuddöverdragen jag köpte på Bali. Jag inhandlade en massa olika varianter där för nästan inga pengar alls!

Vad det är GOTT med potatis när man vart utomlands ett tag. Jag hade verkligen cravings efter potatis när vi kom hem, därför blev det färskpotatis och egengjorda honungsglaceradespareribs som jag först kokade i nästan två timmar(!) sedan penslade jag på glazen under grillningen, blev verkligen supergott. Jag har aldrig gjort spearribbs innan och det var inte sista ggn jag gjorde dem i sommar kan jag meddela. Hade en liten sallad med mangold, mache och ruccula med skivade jordgubbar och ringlad balsamicocreme över (min nya last, såååå gott) Nej, nu ska jag städa av här lite granna inför midsommarlunchen imorgon, sedan ska jag lägga mig, blev inte mycket sömn på planet. Förresten, vi köpte en ny vodka på flygplatsen, Absolut Mango som jag tycker lät supergod. Köpte dessutom frusen mango i bitar idag då jag kom på att man kanske kan mixa dem i en mixer (frysta) och sedan blanda med lite av Absoluten och ev kanske lite limejuice, så vips har man en Frozen Mango a´la Anna =) Ska testa framöver och kan återkomma med resutatet.

Nu måste jag ta tag i städningen innan mina ögonlock rammlar ner. Vi hörs, vad härligt att vara hemma så jag kan blogga mer igen! 

Kram på er