Vem är du?

Godmorgon

bloggen, vaknade med

tjock

hals och några rejäla

hostattacker

nu på morgonen, inte alls speciellt roligt uppvaknande. Jag har känt ända sedan i söndags att något är på g i kroppen och idag känner jag mig riktigt hängig och

oinspirerad

och det är banne mig inte

likt mig

. Jag hade mer än gärna dragit täcket över huvudet, legat kvar i sängen och sovit bort det krassliga, men har fått ta mig samman och nu sitter jag här på jobbet. Jag ska försöka att dricka mycket vatten och äta massa frukt för

c-vitaminernas

skull under dagen så kanske jag kan

mota Olle i grind

… Wish me luck!

Önskar att jag hadenågot skoj att berätta eller visa upp, men bloggen förblir lika tråkig som jag känner mig idag. Kom dock på en sak som ni kanske kunde tänkas göra för mig en dag som denna och det är att berätta vem DU är som läser min blogg. Jag har ett par hundra läsare om dagen och vissa av er är juväldigt duktiga på att lämna en liten kommentar titt som tätt (Tack, ni vet vilka ni är!)

men de flesta tassar mest in och ut här och jag är ju så nyfiken av mig så det vore skoj om ni ville ta er den lilla stunden och svarade på frågorna nedan. Tack på förhand =)

VEM ÄR DU?

* Förnamn:

* Ålder:

* Bor:

* Singel/sambo/gift: * Studerar/jobbar: * Barn:

* Varför du besöker just min blogg:

*************************************************************************************************UPPDATERING 1 Kl 14.00:Det är såååå skoj att läsa om vilka ni är. Jag blir alldeles glad här och glömmer nästan bort min tråkiga hals. Mera, mera…. =)*************************************************************************************************UPPDATERING 2 KL 20.07:Whhhhhi vad skoj det är att läsa om ER, vilka fantastiska människor som läser här inne *stolt att ha er som läsare*  =)

**************************************************************************************************UPPDATERING 3 Den 27 aug 2008, kl 13.00: Tack snälla alla ni som skrivit hittills, sååå skoj att läsa! Fler får gärna skriva =D TACK!!!!

**************************************************************************************************