Godmorgon världen..

Ny morgon med lika trist hals, men jag orkar inte hänga läpp för det längre. Jag har en massa skoj att göra denna veckan, redan i eftermiddag ska jag och Mia ta en fika efter jobbet och imorgon är det ju "kändisgolfen" så jag har helt enkelt inte tid att vara krasslig. Sedan är det ju helg efter galan och då händer det säkert något skoj får vi hoppas, så nu får kroppen helt enkelt vara färdig med denna dumhet.  Förkylning får man väl på vintern, inte nu eller?!

Såg att jag ligger på mest aktiva listan på blogg.se??? Hur gick det till, jag tycker att jag varit dålig de senaste dagarna på att uppdatera, ett inlägg om dagen räcker väl inte för att hamna på den listan? Ja strunt samma, det är ju bara kul att hamna där får ju ännu fler människor chansen att hitta hit och ta del av min förträffliga blogg, Hahaha!!! *Skojar*I går hann jag med lite shopping efter jobbet, var ute efter något att ha på mig imorgonkväll och hittade då naturligtvis något annat jag bara var tungen att köpa(!) En supersnygg skinnjacka från MQ i kort modell. Jag hade redan tre skinnjackor före köpet, två svarta och en brun så det kan ju tyckas VÄLDIGT onödigt, men denna var precis sådan i modellen som jag har letat efter. Jag kommer troligtvis att sälja åtminstone den jag har i MC-modell från Mango som är väldigt likt Acnes populära skinnjacka. Ska försöka ta tag i Tradera, kanske redan i helgen för jag har en del saker som jag aldrig använder då jag inte tycker att de passar just mig kroppstyp, så håll utkik =) En kjol i utstående modell(syns ej på bilden dock) fick också hänga med hem och den kommer jag ev. har imorgon tillsammans med just skinnjackan och höga klackar(köpte skor också på rea, se bild!)

Blev även ett precis nyinkommet nagelack från M U S med det  förträffliga namnet "Anna" 😉 som kommer användas flitigt i höst. Färgen är i mörkt lila (man kan se det på mina naglar, på bilden på mig nedan) och kommer vara supersnyggt till outfiten imorgon

Nej nu är det fikadax, men vi hörs! 

Kramar!

Bilder: Privata