Soft lördag!

Bild: Privat

Lördagskväll och här sitter jag i mysoutfit och softar, väldigt oglamouröst men härligt någon gång emellanåt =) Darlingen har somnat i soffan mittemot och tv:n står på och surrar i bakgruden med Postkodmiljonären. 

Dagen har varit en riktigt, riktigt soft sådanoch vi har bara varit utanför hemmet en kort stund på eftermiddagen, då handlade vi mat för att fylla upp kyl och frys som gapade väldigt tomma här hemma. Det var totalt kaos med trafik och människor i Sickla och det var ju en dum dag att välja att storhandla på med tanke på att det är lönehelg, ja ja vi fick tag i det vi skulle tillsist, både parkering och matvaror =) Älsklingen har sedan tvättat och bäddat rent i sängen *vilken underbar man jag har* Jag själv har mest legat i soffan och hostat och kollat på filmen "The Bucket List" med min favoritskådespelare Morgan Freeman i en av huvudrollerna, en riktigt bra och väldigt tänkvärd film! Till lunch svängde jag ihop en snabb "sallad" eller vad man nu ska kalla det(?) med romansallad och Chicky Bits toppat med lite Caesardressing, det blev riktigt gott och snabbt gick det. 

Strax sa vi grilla för femtioelfte gången denna sommar till det blir det en blandsallad. Hoppas att ni har en härlig lördag?! Vi hörs antingen senare eller imorgon! Stor kram!