Stolt

HÄR såg sovrumsmöblerna ut före omstylingen =) morgon och förmiddagtelefonsamtal

Ikväll blir det nog en sallad på menyn med kycklingfile, krispsallad, soltorkadetomater, krutonger och rödlök och sedan någon god dressing till och vitlöksbröd och kanske blir det ett glas vin till, men det återstår att se, har en liten tanke på att ha en vit helg rakt igenom, kan meddela att jag är rätt vit själv av all målarfärg på armar, ben och hittade t o m några stänk i håret 😉

Jag är nu sjukt stolt över att jag tagit mig igenom målningen av allt i sovrummet helt på egen hand att jag bara måste visa resultatet nu när det är klart.(Själv är bäste dräng heter det ju ;-)) Det känns som ett helt nytt sovrum och nu är rummet mer i enighet med resten av hemmet. Om två veckor kommer det upp tapet på väggen bakom sängen också, lääängtar!

Måste säga det att jag dock inte rekommenderar att måla sängen, den har sååååå mycket vinklar och vrår att jag höll på att bli tokig, men visst det går ju det är ju bilden ovan ett bevis på, men som sagt väldigt svårt att få den perfekt. Går man riktigt nära och kikar så kan man se endel brister på vissa ställen, men jag kommer att ha ett överkast på så det som kommer att synas mest är gaveln så vi får leva med det tills vi köper oss en ny säng någon gång i framtiden. Men snyggt blev det i alla fall =)

Påtal om överkast blir det en retur av La Redoutes överkast, inte för att det inte var fint, utan problemet är att det är helt olika vita färger på möblerna och täcket, så det såg konstigt ut, jag får leta vidare.

Nej nu måste jag städa av och röja upp här, jisses vad EN liten människa kan stöka ner. Kram