Vackra plåtsiffror!

I helgen som gick fann jag en mysig inredningsbutik i Hammarby Sjöstad vid namn Ljuvliga Hem. Det fanns en massa fint där inne måste jag säga. Jag inhandlade presenter till Lovisas födelsedagsfest och det var anledningen till mitt besök denna gången, men jag fann även vackra plåtsiffror som fick följa med hem till mig själv. Tanken är att jag ska använda dem till avent… Jag börjar verkligen känna att advent och julen närmar sig med stormsteg nu, mysigt värre!

Måste plocka fram mina adventsljusstakar och omvandla dem med lite vit färg, det får bli ett "att göra" denna vecka tror jag bestämt. 

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det läggdax och imorgon är det först MVC och sedan blir det arbete hela dagen lång för att ännu en gång avsluta tisdagen på grekisk restaurang med jobbet och några glas vin. Efter helgen kan jag dock säga att jag inte är speciellt sugen på vinet, men sällskapet och maten brukar inte vara så dumt det heller så det ska väl gå, gratis är ju gott 😉Sov sött nu!Kramar