Ett glimmande brickbord!

Nu är jag tillbaka vid skrivbordet igen efter den allra sista utbildningsdagen för denna omgång. Det är därför min uppdatering varit lika med noll idag, men nu så ska jag ta mig samman och ge er ett litet inlägg innan jag ska bege mig hemåt och baka saffransmuffins.

Jag blev så inspirerad av söta Katta och hennes glambricka med ljusstakar, kulor och girlanger härom dagen, så jag kommer att stjäla idén lite granna har jag tänkt (hoppas du inte misstycker Katta..?) men jag har tänkt att istället för att använda mig av en vanlig bricka, kommer jag fylla vårt lilla vita brickbord istället för maximal effekt. Jag testade lite som ni ser på bilden nedan, det är ju dock inte klart där som ni ser, men jag tror att det kan bli bra när jag maxat brickan med juligheter!Var en sväng på Bolagret igår eftermiddag, fick med mig både en fin adventsstjärna och lite annat smått och gott. Stjärnan ska jag försöka få upp så fort som möjligt, för nu är det ruskigt nära till första advent och jag vill inte vänta längre nu. Väntan och jag har aldrig kommit riktigt bra överens och inte heller denna gång.

Nu ska jag avsluta för idag och bege mig hemåt, först ska jag bara förbi affären och inhandla saffran till kvällens bak! Hoppas att ni haft en bra torsdag och hör ni, imorgon är det fredag IGEN, det har verkligen börjat bli sjukt det här med tidens framfart!

Kram på er!

Bild: Privat