Så minns jag mitt 2008

Så här näst sista dagen innan 2009 gör sin entré tycker jag att det är på sin plats med liten återblick på det gångna året.  Här har ni mitt 2008, månad för månad:

Januari

Fick i januari veta att jag fick tjänsten jag sökt på HK…

Fick under den första månaden på året beskedet om att jag fick den tjänst jag numera arbetar som och jag kan inte förklara för er i ord hur lycklig och helt förstummad jag var den fredagen den 25 januari då jag fick beskedet att de valt just mig av alla sökande. Hade jag inte haft öron hade leendet fullkomligt vridit sig flera varv runt mitt huvud. Under januaris första dagar beställde jag min bröllopsklänning och våra bröllopsplaner började anta en lite tydligare form än tidigare.  

Februari

Våra bröllopsinbjudningar skickades ut till Alla

dag i februari… 

På Alla hjärtans ♥ dag fick 80 personer vår

bröllopsinbjudan

i en guldask med posten och det var först då det verkligen gick upp för mig att jag skulle gifta mig. Vi började allvarligt fundera på att

flytta till Stockholm

och jag kikar under denna period in på Hemnet flera gånger varje dagen och drömde om vita väggar och möbler.

Melodifestivalen

drog till min förtjusning igång i början av februari och jag satt som vanligt bänkad framför tv:n var eviga lördag.    

Mars

Vi bokade vår bröllopsresa till Bali i mars…

Mars var en händelserik månad, inte bra för att det var påsk och jag fyllde år, utan för att jag även började det nya jobbet, jag gick på min allra första spontana bloggdate med söta Emelie, vår bröllopsresa bokades till exotiska Bali och vi la ut vår lägenhet till försäljning.

April

Flytten gick till Stockholm i mitten av april…

April var en minst lika händelserik månad som mars. Vi får sålt vår lägenhet och hinner på bara några dagar köpa en helt nybyggd i Hammarby Sjöstad och vi flyttar sedan in bara två veckor senare. Bröllopsplaneringen pågår för fullt vid sidan av alla flyttbestyr och i slutet av april månaden får jag min alldeles egna underbara möhippa. Tack vänner!!! 

Maj

Vi gifte oss den sista maj…

Under maj hinner jag med min första tjänsteresa. Jag går på min andra bloggdate med MacMalin denna gång i vårsolen. Bröllopsplaneringen står mig nu nästan upp i halsen och den sista maj får vi då äntligen varandra i strålande sol och 28 gradig värme, en helt fantastisk bröllopsdag som jag kommer att minnas för resten av mitt liv.     

Juni

SATC – The Movie har premiär på biograferna i juni…

Vi åker på bröllopsresa till Bali, där vi upplever en helt underbar tid. Verkligheten sprang dock ifatt mig den 15 juni då min älskade lilla mormor lämnade detta jordeliv, några jobbiga och känslomässigt tunga dagar upplever jag därefter, men då det är livets gång, går livet vidare och jag tar nya tag och ordnar både ett midsommar mingel och en stor buffé med plockmat åt maken som bjöd hem sina medarbetare i slutet av juni. SATC-filmen går äntligen upp på biograferna och jag går på min tredje bloggdate detta år med rara Mia. Filmen blev förövrigt en succé.      

Juli

Ute i skärgården en sommarkväll i juli…

Sommar, sol, semester och fler resor gjorde vi både till Paris och London. Mina föräldrar kom på besök i mitten av juli och vi åker bland annat ångbåt i skärgården och upplever den svenska sommaren då den är som allra vackrast. Får reda på att min bardomsbästis Kicki väntar sitt första barn och lyckan är total! Har på känn att h*n kikar ut på min födelsedag i mars 2009 😉

Augusti

Underbart vackra Santorini, en pärla i Medelhavet i augusti tillsammans med maken..

Vi reser till Santorini i Grekland den sista veckan på vår semester och det visade sig vara bra tajmat då det regnar här hemma hela den veckan vi ligger i solen. Återgår till jobbet efter nästan en hel sommars frånvaro. Vi får fint besök från Frankrike under sista delen av augusti och jag håller på och inreder för fullt här hemma då det inte riktigt har hunnits med tidigare.        

September

Företaget jag arbetar för bjuder på 100 års fest med 3 500 gäster den 20 september…  

Första höstmånaden och jag går på företagets 100 års fest med en kavalkad av kändisar och med ett gästantal på strax under 3 500 människor. En helt oförglömlig kväll. Under mindre än en vecka denna månad inhandlar jag tre lampor från Kartell som jag fullkomligt älskar och jag går på min fjärde bloggdate med piffigaste Katta.

Oktober

Ommålning under oktober…

Jag får ett ryck och målar ensam om alla våra ekmöbler i sovrummet till vitaste vitt. Svärmor, svägerskan och lille J kommer på besök några dagar under höstlovet. Vi skickar äntligen ut våra tackkort från bröllopet och nu börjar det bli riktigt mörka tider. Jag är uppbokad var eviga tisdagskväll då det är utbildningsmiddagar med jobbet. En och annan fest hinns även med. Ännu en av mina barndomsvänner Anna släpper bomben att hon väntar sitt första barn, total förvirring först men så klart även denna gång total lycka, bebisen är planerad att födas i mitten av maj!

November 

Nya tapeter i sovrummet & fö rsta snön föll över Sjöstaden i november…

Mina föräldrar kommer på besök i början av månaden och det tapetseras i sovrummet. Vi får en inbjudan till nyårsfestligheter i Uppsala och vi hinner med både en och två schlager/glamourfester med vackra Lovisa och hennes sköna kompisgäng. Första snön faller här i Sjöstaden och mot slutet av månaden adventspiffar jag för fullt.

December 

Juligt med nybakta saffransmuffins  i decembermörkret… Min barndomsvän Sara meddelade i början av månaden att hon blir trebarns mamma i juni 2009 och så klart blir jag ännu en gång glad! Denna månad som vi alla fortfarande befinner oss i har annars mest vart förknippad med jul för min del. Det har bakats, piffats och druckits en massa glögg och ätits saffransmuffins så de nästan trängt ur öronen. Julhelgen blev lyckad och nu ser jag framemot en fantastisk nyårsfest innan 2009 år ska skålas in natten mot torsdag.

Stort tack till alla som bidragit till detta fantastiska 2008 på ett eller annat sätt! Jag ser med spänning framemot 2009!

Kram på er!