Håll dig lugn & fortsätt…

Liten "Keep Calm and Carry on" i färgen åska på den nymålade byrån i hallen…

Måndag kväll och hemkommen ganska nyss efter en dag med många bollar i luften. Hann dessutom med en runda på Söder på lunchen och fick med mig några vårinspirerade småsaker till hemmet, så nu kan jag snart påbörja min förvandlig från vintrigstil till vårigt fräscht här hemma.

På menyn ikväll blev det en enkel pastarätt med bacon och cashewnötter som jag fann i "Allt om mat". Gick på två röda och blev riktigt gott, bortsett från den frysta spenaten som jag borde ha skippat (skulle vara färsk enligt receptet men det hade vi inte hemma, så jag trodde det skulle funka med fryst variant, men det gjorde det inte, smakade gräs så det fick pillas bort). Lägger ut receptet om någon är intresserad?  Fick hem ett av paketen idag jag väntat på, inte det från ASOS dock med ett annat bestående av två par heels i Carrie-stil. Försökte ta en bild på dem men fick inte till bilderna och sedan dog batteriet i kameran, så jag får helt enkelt göra ett nytt försök framöver och se om jag kan få till bättre mer rättvisa bilder på dem, eventuellt ska jag välja att behålla ett av paren så jag kanske kan behöva hjälp att välja: "svart eller rosa, svart eller rosa, svart eller rosa"….

Tv-tablån för kvällen lockar inte mig något vidare, "Lipstick Jungle" som hade premiär förra vecka var inget som tilltalade mig direkt måste jag säga, på gränsen till löjlig serie där jag tycker att huvudrollsinnehavarna spelade över stundtals, men kanske ska ge det en chans till, kan ju bli bättre så i brist på annat blir det nog att jag slötittar på det kl 21:00.Hoppas att er måndag har varit bra hittills och att ni får en skön kväll!På återseende!