Heels i svart och rosa

Vilken tisdag jag haft, möten, suttit på min kammare(läs kontor) och skrivit vidare på handläggarinstruktionen och vägt varje ord fram och tillbaka. Är uppe i över fem A4 sidor nu med text. Kommer väl troligtvis inte att vara en sate som orkar läsa detta när jag är klar, haha, men allt måste ju med om det ska vara en instruktion som folk ska arbeta efter, så det får bli så långt som det blir! 

Paketet eller ska väl säga stora lådan från ASOS kom idag och bestod av åtta saker. Fyra par skor, (supersnygga och passade allihop, bingo!). Och fyra par klänningar, (som passade de också, ibland ska man ha tur!) Så på mindre än ett dygn har jag fått hem sex par skor, så nu räcker det väl med skoshopping för ett tag tror jag bestämt.

Skorna ovan är de två par som kom igår. De rosa går inte att få till på bild, har tagit över 40 kort, men färgen ser bara dassig ut, skorna både de svarta och rosa är mycket finare i verkligheten, dock är de svarta med cerise insida och undersida(!) favoriterna av dessa två och jag funderade på att sända tillbaka de rosa först, men jag kom fram till att då de är så billiga plus att de satt väldigt bra får båda paren stanna. Skorna är från engelska märket Love Label och kommer från Haléns och kostade 249 kr/st (jag hade dessutom rabatt med 200 kr så jag betalade pinsam lite för båda, fynd kallas det visst!) Jag har storlek 4 på skorna och jag brukar vara en normal 37:a, så deras tabell verkar funka. Nu ska vi strax äta middag bestående av canneloni och en god sallad, sedan blir det nog mest lite småpyssel här hemma. Tv-tablån är lika trist som igår, bortsett från nya amerikansk realityserie "Victoria Silvstedt – my perfect life" på TV4 kl 22:40 (varför ska det gå så sent?) det måste jag bara se =)

Ha en skön kväll!  

Kram!