Varför bloggar jag

Man kan skriva en blogg av många olika skäl: intressen, politiska eller som en ren dagbok. När jag trevande började skriva denna blogg för lite mer än ett år sedan visste jag på ett ungefär vad ville skriva om och hur jag önskade att bloggen skulle framstå. Jag tyckte/tycker själv om att läsa personliga bloggar som mixar det personliga med ämnen som jag uppskattar och jag valde därför att själv skriva min blogg på det viset, personligt med en touch av mina intressen. Jag har fått lära mig att väga vilka situationer som passar sig i det offentliga och vad som inte passar sig (sett ur mina högst personliga värderingar) Jag försöker hålla folk i min närhet utanför bloggen så gott det går, men vissa har inget emot att vara med på ett hörn, andra har bett att slippa och det måste jag såklart respektera. Det jag inte gör är att frisera verkligheten, min blogg är äkta på så sätt att det jag skriver är realiteten.  Genom bloggen möter man individer som man aldrig annars skulle ha fått möjligheten att lära känna. Vissa kommer man närmare och det beror säkert på att man delar samma intressen och så även på den kända personkemin. Jag är så oerhört tacksam för det jag har och får här igenom.

Om en vecka ska jag träffa några av bloggerskorna som jag haft kontakt med från det att jag började skriva denna blogg och det ska bli så oerhört kul att träffas i verkliga livet allihopa tillsammans.

Att blogga har för mig helt enkelt vuxit sig till ett intresse. Det låter säkert konstigt för er utomstående som inte bloggar själva, men man får så mycket tillbaka. Alla trevliga kommentarer, för det är faktiskt så att jag mesta dels av tiden får vänliga ord från er som läser. Emellanåt kommer en och annan kommentar som är mindre trevlig, men då det alltid är en anonym person bakom yttrandena så är personens åsikter för mig helt likgiltiga. Vågar man inte stå för sina tankar är åsikterna om mig som person fullkomligt ointressanta, men som sagt jag är mesta dels av tiden förskonad från detta, ni är väldigt, väldigt vänliga och det ska ni ska ha all kred i världen för!

stort tack till er som troget går in här och läser, även om över 80 % av er som läser aldrig lämnar en enda liten kommentar så går ni ju ändå in här av någon anledning och det betyder också något, så tack var och en på sitt sätt!

Jag vill härmed sluta med en gullig kommentar som jag fick igår och som gjorde mig varm i hjärtat och det är det här jag menar med att man får så mycket tillbaka.  Postat av: Maria

Jag har nu följt din blogg i ett par månader. Du inspirerar verkligen med din blogg som bla innehåller mat, inredning, kläder. Man blir på gott humör av att gå in och läsa samt titta på bilder som du lägger upp. Det är väldigt få bloggar som fängslar en eller inspirerar – men det gör din blogg! Det är en värme över det du skriver! Man blir helt enkelt GLAD =)

2009-01-20 @ 15:35:07Sköt om er och ha finaste kvällen, på återseende!

Kramar!