Fredagskväll

Nystädat i Sjöstaden och med lite extra fredagsfeeling med en nyköpt färsk tulpanbukett på det vita elipsbordet i vardagsrummet.

Här sitter jag då i min ensamhet i soffan insvept i en skön volangmorgonrock och med håret i en slarvig knut. På tv:n följer jag Let´s Dance och är så imponerad av vissa av deltagarna. Magen är mätt efter kräftomeletten (gör den, sååååå himmelskt god och enkel!) jag skrev om tidigare idag.

Efter dagens arbete har jag varit på flera turer runt om i denna huvudstad och inhandlat både tavelramar, kivi lyktor och tvål. 

Nu kom älsklingen hem, rund om fötterna från After Work med J. Tippar på att det blir sängen för hans del inom en snart framtid faktiskt 😉 Själv ska jag fortsätta att mysa runt här, se hur det går fär alla dansare och sedan blir det en dusch och insmörjning med BUS, imorgon är det ju partydags och jag vill inte känna mig helt genomskinlig. 

Lördagen kommer tillbringas på stan är tanken, så jag får helt enkelt se om jag hinner med något litet inlägg imorgon, annars hörs vi på söndag igen!

Önskar er en riktigt trevig helg! Kraaaam