”Take” by Ferruccio Laviani

Bordslampan "Take" designad av Ferruccio Laviani fördanska Kartell. Oerhört svårt att fotografera dessa lampor i plexiglas, får försöka ta en bättre bild i dagsljus framöver.

Så är det

strax läggdags

igen, denna vecka sa vips och försvann… Jag ska bara in en snabbis i duschen innan jag ska

krypa i säng

. Har inte suttit i en minut sedan jag kom hem, handling av matvaror, middagsförberedelser, röjning och ett trevligt litet telefonsamtal med en 

glad Katta.

Torsdagen har varit bra och förutom alla förberedelser inför

bloggpartyt

imorgon, så har jag även förberett för kommande tisdags

 tjänsteresa

, då jag inför en grupp med x-antal män i sina bästa år ska redovisa resultatet på en granskning jag gjort. Lagom skoj för jag vet att de kan vara rätt så bitska när de får kritik, men jag kan ju ogärna be chefen att följa med som ett förkläde, så det är bara att bita i det sura äpplet, jag ska i alla fall vara väl förberedd. Förövrigt var det bordslampan "Take" från danska Kartell som var den nya lilla familjemedlemmen i påsen från "home in harmony" som inhandlades i lördags. Lampan pryder numera vårt vita sideboard i vardagsrummet. Från början tyckte jag att det var alldeles för vasst ljus i lampan, men med en dimmer på är det nu riktigt harmoniskt och jag är nöjd. Nej nu är det duschen som gäller och sedan ska jag sova så att jag är riktigt utvilad tills imorgon då det är MYCKET på schemat!

Kram och godnatt!