Kvällens händelse

Idag, fredagen den 20 februari 2009, har jag varit med om något nytt som jag inte varit med om tidigare. Jag har nämligen blivit anmäld utav en läsare. Personen lämnade i förmiddags en kommentar riktad mot mig som jag tyckte var mindre trevlig och som jag uppfattar, var den skriven mest för att provocera och vara ovänlig. Jag svarade med att lägga ut personens ip-adress bland mina kommentarer då jag tröttnat på personen då det inte var första gången denne har lämnat en kommentar av omogen karaktär om ditten och datten.

Ikväll har jag blivit kontaktad av blogg.se som skriver att personen ifråga anmält min blogg till dem för att denne känner sig kränkt i o m att ip-adressen publicerats av mig. Jag är inte ute efter att varken provocera eller väcka någon som helst debatt genom mitt bloggande, utan det är för rent och skärt nöje som jag skriver, dessutom är det mestadels rätt triviala inlägg jag levererar som inte borde göra någon särskilt upprörd. Men nu har jag alltså kränkt någon stackars sate som först lämnade en kommentar som i alla fall inte jag tycker var särskilt trevlig eller relevant till inlägget jag skrev. Men läsa inlägget gjorde väl aldrig personen, enklare att bara titta på bilder… 😉

Jag har tagit bort min kommentar med personens ip-adress nu, så att personen inte längre behöver känna sig förolämpad. Kommentarerna som personen själv lämnat har jag dock valt att låta finnas kvar för er som är nyfikna. Ni hittar dem under inlägget: ”Eskimå i Sjöstaden”,så kan ni få er ett gott skratt, det har nämligen jag fått! Jag bryr mig inte personligen och skulle aldrig ta åt mig. Jag tar aldrig heller bort kommentarer varken snälla eller otrevliga, då var och en har rätt till en åsikt. Tycker bara det är sorgligt att vissa inte är bättre uppfostrade och har vett att förstå att man inte alltid kanske behöver skriva vissa saker bara för att man tycker dem. Tråkigt när det sprids dålig stämning helt enkelt.

Ja man lär sig så länge man lever. Inte konstigt att världen ser ut som den gör, med tanke på att folk inte kan vara snälla och trevliga mot varandra ens i bloggvärlden. Jag kommer i fortsättningen att granska era kommentarer innan de publiceras för att slippa fler sådana här barnsligheter, men då vet ni i alla fall varför =)

Lev väl sötnötter!