Lyckad helg

Grillad kycklingcarpaccio m hasselnötstekt sparris. Serverad med ruccola, parmesanost & balsamicocremé

Pasta Penne med krämig sås på biff & shitakesvamp, toppad med ruccola & parmensanost

Äppelkompott med yoghurt och nötter…

Vips så var det söndagskväll och snart är denna helg över. Dags för en ny vecka, den sista i februari. Gårdagen med tjejmiddag och melodifestivalens tredje delfinal blev verkligen superlyckad kan jag avslöja. Men hela lördagen var faktiskt riktigt bra. Började med en god och mysig frukost på sängen. Maken hade svängt ihop goda smörgåsar och ett gott chaite och detta la grunden för hela lördagen, då jag kom i "feel good" känsla redan innan jag ens hade slängt benen över sängkanten. Arbete sedan duktigt med en massa energi i kroppen någon timma på förmiddagen och sedan blev det städning och en massa andra förberedelser inför kvällens middag. 

Aftonen tillsammans med tjejerna gick även den i en riktigt "feel good" anda. Det kacklades, skrattades och åt en middag framför schlagern bestående av förrätt: Grillad kycklingcarpaccio med hasselnötstekt sparris. Huvudrätt Pasta penne med en krämig sås med biff och shitakesvamp. Till efterrätt blev det en äppelkompott med yoghurt. Efter middag och schlager blev det drinkar och utgång med dans i Stockholmsnatten. Tack tjejer för en underbar kväll och tack för den fina presenten jag fick, jag blev jätteglad!Förövrigt tyckte jag att melodifestivalens startfält igår var ganska lamt. Ingen av låtarna som fick mig att lyfta extra på ögonbrynen, skulle väl vara Alexander Bards utstyrsel med rymddräkt och ridhjälm i så fall 😉 Jag hade ingen direkt favorit bland låtarna varken före eller efter man hört dem under programmets gång. Än så länge så är Alcazar och MånsZelmerlöv favoriterna i Globen. Jag hoppas även på söta Agnes nästa vecka!

Nu ska jag ta mig en dusch innan jag ska bänka mig framför Beck – advokaten klockan 21:00. Sov sött och jag önskar er en riktigt, riktigt bra vecka så hörs vi imorgon igen!

Stor kram!