Sportlovsvecka

Lördagskvällens tilltugg då pinglorna anlände. Två varianter av Crostini. En med tapenade & en med mozzarella & tomat. Det rektagulära fatet kommer från Åhléns.

Tänd spis & levande ljus skänker extra hemtrevlig känsla..

Enkel dukning i svart och vitt…

Redan måndag eftermiddag och det snöar stilla utanför fönstren. Känns ungefär som dagarna före jul om man tittar ut. Det positiva är att det blir extra ljust av snön, plus att det är sportlovsvecka här och det är ju skoj för alla barn att det kan vara lite vinterväder här nere för en gång skull nu när de ändå är lediga. Så jag är ganska positiv till snön som fallit ändå trots att jag själv inte ska ut och åka varken pulka, skidor eller rulla snögubbar (det kanske inte barn gör nu för tiden..?). 

Jag har fått flera frågor om maten jag serverade i helgen och naturligtvis ska jag dela med mig av recepten. Måste bara gå igenom dem först och leta fram några bra bilder på rätterna i närbilder som jag har hemma.

Imorgon tisdag är jag fullbokad från tidig morgon till sen eftermiddag. Mötet jag skulle ha hållit imorse blev nämligen flyttat till imorgon, så eftersom jag gjorde klart förberedelserna i helgen som gick har jag en rätt så soft eftermiddag här nu vilken är toppen.

Hoppas att er vecka har börjat bra?!

återseende! Kraaam