Sköna gröna fredag

Gröna kivisar har kommit fram som jag fått av svärmor en gång i tiden. Vårigt värre tillsammans med tulpaner…

Strax ska bordet dukas för två denna sköna fredag…

Fredagkväll och lugnet har sänkt sig över vackra Sjöstaden. Maken och jag myser runt här hemma efter en vecka med massor av händelser, i alla fall för makens del. Strax ska jag börja med kvällens middag som kommer bestå av en smörstekt gös med färsk sparris, pressad potatis samt vitvinsås. Jag har aldrig lagat just gös tidigare, så det blir ju prövning. Älskar dock att beställa detta på restaurang, så håll tummarna att jag får till fisken så där perfekt som den kan vara. Till efterrätt blir det äpplen med muskavadosocker och en klick vaniljyoghurt. Är du en lakritsälskare som jag och inte testat just muscavadosocker, gör det! Råsockret har nämligen en riktigt härlig lakritston som jag gillar.

Denna fredag har varit fantastisk hittills, skön arbetsdag, fredagsfika med världens godaste vetelängd och så lite matvaruhandling på det. Både jag och maken var hemma tidigt dessutom vilket är extra lyxigt så här i början av helgen.Kvällen kommer att tillbringas här hemma i lugn och ro bara vi två framför näst sista programmet av "Let´s Dance". Imorgon lördag ska jag sova tills jag vaknar självmant och sedan ska vi ta dagen som den kommer. Eventuellt blir det en parmiddag på kvällen, men det är långt ifrån spikat ännu, så det återstår att se helt enkelt.  

Tillsist: Ni är fantastiska ni som läser och kommenterar här inne. Jag är så tacksam om ni bara visste och det tål att nämnas om och om igen. Hade jag kunnat skicka en bukett tulpaner till er alla hade jag gjort det på momangen 😉

Ha nu en riktigt skön fredagskväll oavsett om du ska ut i vimmlet eller bara ska softa i soffan hemma. 

Storkram!