Äntligen i vecka 13

Fredagens efterrätt bestående av äpple och kanel, toppat med vaniljyoghurt, muscavadosocker samt valnötter, riktigt gott och enkelt.

Hej och nej för er som trodde och kanske

hoppades

där för en sekund eller två så är jag inte gravid denna gången heller, det gäller bara att välja sina rubriker för att fånga er uppmärksamhet lite extra emellanåt, sorry kan inte låta bli 😉 Det överskriften syftar till är helt enkelt att vi alla precis gått in i

vecka 13

detta 2009 och det betyder att det är min

födelsedagsvecka!!!

Inte så att jag egentligen vill bli äldre för det känns som en rätt okej ålder jag är i nu, men samtigt är det ju lite kul med sin "egna" dag på någotvis. Jag är alltså inte äldre i sinnet än att jag fortfarande tycker att 

presenter

och uppvaktning är vääääldigt skoj och med andra ord så jag ser framemot torsdagen extra mycket denna vecka då det är "min" egna dag! Men än så länge är det bara måndag och hela vecka med diverse händelser ligger framför mig. Bland annat, upptakt med jobbet, födelsedagsfirande och en kryssning tillsammans med min fd.

kollega och sköna vän Åsa i slutet av veckan. Tror att det kan bli väldigt skoj, dock varning för tungt huvud på lördag, men det får det vara värt!

Snö ute IGEN när man vaknade i morse, hur kul är det i slutet på mars? Minns inte att det varit så här segt för våren någon gång tidigare, men egentligen är det nog bar aså att man glömmer mellan åren. Nu ska jag strax kila på lunch och sedan är hela eftermiddagen uppbokad med ett möte mellan kl 12:30-16:00 och sedan så är måndagen i stort sett avklarad, oj vad det går!

Ha nu en bra måndag så hörs vi!

Kram kram!