Många strängar på min lyra

Här hemma pågår bakning, packning, tv-tittande och lite till denna tisdagskväll…

Hej på er sötnötter! Tyst på mig idag, men det är allt annat man kan säga om er denna tisdag. Shit om man nu får säga så vad många kommentarer ni förgyllt min dag med. TACK SÖTA NI! Jag är så glad att ni är så hängivna och tar lite av er dyrbara tid och skriver till lilla mig!Hemma som vanligt efter att ha snöat bort en stund i eftermiddags, men det har avtagit nu som tur är. Kallt är det dock, minus 3 grader, vart tog våren vägen egentligen? Min dag har varit bra, fått gjort mycket men ändå inte på något konstigt sätt. Imorgon skickar jag i alla fall in min slutrapport som jag knåpat på nu allt för länge och äntligen kan man stänga det "revisionskapitlet" och påbörja en ny på torsdag.Ikväll bakar jag här för glatta livet. Anledningen till detta stök mitt i veckan är att på torsdag är det min födelsedag och jag tänker bjuda på fika på jobbet dagen till ära. Imorgonkväll ska jag på en upptakt tillsammans med "mina" karlar på avdelningen så då finns ingen tid till bakning, så jag måste leka bagare idag för att hinna. Ska göra en morotskaka i långpanna är tanken. Jag kommer att plocka några av ingredienserna ur underbara Leila Lindholms bok "A piece of cake" och lägga till det i receptet jag har. Så vi får se hur detta blir, gott hoppas jag!

Senare ikväll ska jag även försöka se till att förbereda packningen inför min kryssning på fredagkväll. Gäller att ha framförhållning denna vecka känner jag då maken och jag ska ut och äta på restaurang på tordagskväll så då blir det ingen tid över till packning. Tur att det är så många roliga saker som tar upp min tid just nu, annars hade det varit mindre inspirerande och skoj, men nu är allt stök bara kul!  

Nu ska jag ta på mig mitt förkläde här och sätta igång med att riva morötter. Tur vi har en öppen planlösning här hemma för det är ju samtidigt "Halv åtta hos mig" strax som jag inte vill missa. Multitaska kallas visst det jag håller på med just nu 😉

Hoppas att er dag vart lika bra som min!  

Många kramar!

Update kl 21:30 – MorotskaksJÄ%&¤#!!!! fastnade i långpannan trots att jag smörjt plåten och hela misslyckandet ligger nu i soporna. Jag är såååå förbannad! Varför försöker jag ens, jag kan inte baka, jag tycker inte ens att det är särskilt kul, så nästa gång jag får för mig att göra mig till, snälla påminn mig om att jag suger på detta!!! Slösat en halvtimma dessutom på att sitta och piffa med dekorationer i mandelmassa som jag skulle haft på kakan i form av små morötter. Så vad ska jag göra med dem nu? Supersöta blev dem i o f s, men jag får väl köpa morotskaka och dekorera med mina egengjorda dekorationer så har jag ju gjort något i alla fall, snyft! Nu ska jag gå igenom garderoben istället och se vilken dress jag ska ha på fredag! Sov sött, jag kommer drömma mardrömmar om morötter….