Strålande onsdag!

Mina egenhändigt gjorda dekorationsmorötter i mandel-massa som jag färgat genom att blanda röd & gul karamellfärg. Det gröna är cocktailbär.

Synd att bakningen gick åt skogen annars skulle de toppat mina morotskakor… Nu får jag komma på en annan lösning!Kanske kan bjuda alla bara på en minimorot till kaffet, haha!

Hej hopp! Nu är min slutrapport inlämnad och högsta hönset här har redan varit förbi mitt kontor och var nöjd, perfekt! Ikväll ska jag och mina fem kollegor spela bowling och jag kan avslöja att jag är ungefär lika bra på det som att baka morotskaka (tack förresten ni som kom med bra tips på hur jag kan göra nästa gång, samt tips på bra och enkla morotskaksrecept, uppskattas verkligen – tack!!!)

men det ska i vilket fall bli en trevlig stund. Efter det blir det italiensk middag på en krogen med ett glas gott vin till. Det italienska köket är ett av mina favorit kök tillsammans med det svenska och thailändska! Så jag ser framemot middagen!

Solen skiner här idag, men enligt uppgift var det minus 10 grader i natt  och promenaden hit imorse kändes där efter, man var ganska så rosig om kinderna när man klev i här på kontoret.Nu ska jag jobba vidare här, lunchen är strax slut. Jag måste förbereda inför morgondagen då jag ska gå igenom en avtalsparts arvoderingar, så det är väl lagom kul att pyssla med på sin födelsedag men, men ju mer jag förbereder idag desto smidigare går det imorgon förhoppningsvis.

Ha en skön dag och har ni tur kanske det kommer någon bild på min i bowlingtagen ikväll. Jag lovar dock ingenting, mer troligt att det blir en bild på maten på krogen istället om jag känner mig själv rätt 😉

Stor kram