Lite shopping

Till maken en cleansing gel från Lancôme Men. Till mig mascaran "Diorshow" från just Dior.

Till maken en Absolut Vodka i svartglas, snygg & stilren Idag är det makens namnsdag (grattis älsklingen min!) och igår när jag kom från kryssningen fick han en cleansing gel från Lancôme Men, en specialdesignad Absolut Vodka i snygg svart glasflaska och lite annat i present från mig. Själv köpte jag en ny mascara från Dior, har hört så mycket gott om Diorshow så jag vara bara tvungen att köpa den och pröva. Blev även en ny Brun utan sol från Lancôme för min del. Var även ute efter ett nytt Juicy Tubes i färgen Pêche men den var slut naturligtvis så jag får väl inhandla den i stan istället eller varför inte i Malmö. Nu är resväskan ompackad med diverse skjortor, kostymbyxor samt två kjolar och jag har hamnat i soffan framför Van Veeteren – Borkmanns punkt på TV4.

Jag har sett filmen innan om jag inte minns fel och tur det för jag kommer inte se slutet eftersom jag ska släcka lampan senast kl 22:00 är tanken denna söndag så jag orkar upp i ottan.

Önskar er en underbar början på veckan så hörs vi så fort jag får tillgång till Internet. Åker första klass de 60 milen söderut så förhoppningsvis finns det tillgång till fri internet och jag kan koppla upp mig för att hålla er underrättade vad som händer i mitt intressanta liv 😉

Sov sött och stor kram!