Gladiatorsandalett med nitar

Nytt i skohyllan…

Riktigt snygga skor från Love Label….

Läcker detalj med dragkedja bak…

Känns i dessa dagar som att min blogg blivit en blogg mest inriktad på mina inköp av kläder och skor. Inte riktigt min mening egentligen, men jag har helt enkelt kommit hem med en del godbitar det senaste i just kläd- och skoväg som gjort mig väldigt nöjd och jag tror mig veta att det finns ett visst intresse hos er som läser i alla fall, men ni får helt enkelt hojta till om det blir too much…

I villket fall hämtade jag ut ett paket med snyggingarna ovan denna eftermiddag. Skorna satt som gjutna på mina fötter och var skitsnygga till leggins konstaterade jag så fort jag provade dem hemma. De kommer från märket Love Label och är beställda från Haléns. Riktigt kap för endast 299 kr. Även ett par riktigt snygga låga gladiatorsandaler från samma ställe kom med paketet och passade minst lika bra dem så nu slipper jag leta mera. Toppen!

I kvällen har jag fixat med mitt "lilla" projekt fram till klockan åtta, då jag bänkade mig framför tv:n och "Inför Eurovision song contest 2009" med bland annat Charlotte Perrelli, Marie Serneholt och Christrer Lindarw i juryn. Ett måste för mig att varje år se dessa program där alla bidrag inför semifinaler och finalen spelas upp. Inga större hits denna afton tycker jag förutom min älskade Malena Ernman, men jag tror ärligt inte på "La voix". Tyvärr tror jag mer på en riktig flopp även om hon för mig persoligen alltid kommer att vara nummer ett. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa i säng. Imorgon ska jag delta på en utbytardag med några specialister. Min roll blir bara att sitta med och lyssna mellan kl 10-16, så det är rätt lugnt med andra ord. Ska bli skoj känner jag just nu!

Ha en skön kväll så hörs vi imorgon!

Kraaam