Tisdagkväll

Tisdagen är snart över skulle man kunna säga och jag klev nyss in genom ytterdörren. Har suttit med under en utbytardag för specialister hela denna tisdag därav mig totala tysthet. Efter det blev det lite småplock på jobbet med diverse mail som inkommit under dagen innan jag begav mig hemåt i det mulna och isande kalla vädret som härjar denna 21 april.Strax ska jag börja med kvällens middag som jag fortfarande inte vet vad den ska bestå av överhuvudtaget. Får bli något enkelt, trodde att maken skulle befinna sig hemma redan när jag kom, men ingen make här så jag hoppas att han är på ingång så att vi kan äta tillsammansKvällen ser ut att bli relativt lugn, jag måste fixa och dona inför fredag då mina föräldrar kommer till Stockholm så det bör väl förberedas åtminstone lite granna innan helgen. Det blir till att umgås med familjen två helger i rad med andra ord. Anledningen till besöket är att mamma äntligen ska få sin julklapp(!) som bestod i ett operabesök på Kungliga Operan tillsammans med dottern (läs jag). Så på lördag ska mamma och jag entra den kulturella scenen och se "La Traviata".

 Jag är väldigt förtjust i opera själv också och har varit sedan barnsben. Jag tycker helt enkelt att det är oerhört mäktigt och det berör mig så jag ser mycket framemot besöket. Maken och pappa som är mindre roade av detta "fenomen" får roa sig på egen hand några timmar 😉  

Nej nu måste jag verkligen se till att fixa något att äta, på återseende och jag ska verkligen försöka se till att svara på era frågor lite senare som tyvärr blivit lite eftersatt de sista dagarna, ber om ursäkt för det!

Kram på er!