Olustig onsdag

Kom på nu att jag fick frågan härom dagen hur jag fick till min bröllopsfrisyr & svaret blir att jag har ingen aning om hur frisören gjorde. Jag satt mest & nöjt av jordgubbar under tiden håret sattes upp 😉

Idag är en sådan där dag när jag känner mig totalt olustig och helst hade stannat hemma och dragit något riktigt gammalt över mig trots att solen fullkomligt strålade från en klarblå himmel imorse. Men det hjälper inte som sagt, kläderna sitter illa, håret går inte att få till och jag känner mig lönnfet… Vet att det är ytliga och triviala problem om man sätter dem i relation med alla hemskheter i vår värld, men oavsett så har känslan intagit min kropp denna onsdag och kalla det ytligt, jag kallar det just nu trist! Tror att jag ska försöka få tag i en tid för klippning så kanske åtminstone håret kan kännas lite roligare… Nu till något lite nöjsammare i alla fall sett ur mina schlagerögon och det är ju att Sverige igår gick vidare till finalen av Eurovision Song Contest 2009.

Tycker att Malena gjorde bra ifrån sig som valigt. Hon är ett fullblodsproffs ut i fingerspetsarna, men precis som alla nättidningar skriver idag så var ljudet under all kritik. Jag led stundtals, kör tjejerna hördes mest och jag kände inte ens igen "La voix" i vissa partier, så en rejäl skärpning säger jag till de ljudansvariga i Moskva på lördag. Programmet i övrigt var väl ett riktigt sömnpiller tycker jag. En del skickar ju så dåliga bidrag så man undrar ju hur resten av låtarna i deras uttagning lät?! Sedan mådde jag illa av programledarna, varför satt de ihop undrar jag? Eller det var kanske han som ville sitta ihop med henne. Oavsett kändes de inte särskilt proffsiga. 

Nu måste jag fortsätta min arbetsdag, lunchen lider mot sitt slut!

Ha en fin onsdag, kram på er!