Söndagsgrillat

Söndagensmiddag bestod av grillat honungsgalcerat kött med tomat & mozzarellasallad. Serverades med kokt potatis samt bearnaisås till, supergott! 

Nu sitter jag

nyduschad

uppkrupen i soffan med laptopen i knät. Ute är det en riktigt

ljuvlig kväll

utan ett enda moln på himlen. Svårt att tänka sig just nu att det ska regna imorgon, men enligt väderleksrapporten så är det så tyvärr. Maken sover i soffan mittemot och det ser så skönt ut, sötnöten.. 

Vår söndag har varit precis så lugn och behaglig som jag hoppades på imorse. Har suttit på balkongen och bläddrat i tidningar och bara njutit. Och sedan blev det som sagt grillat till middag denna söndag och det var sååå gott. Imorgon är det en vanlig arbetsdag igen, men arbetsveckan är kort och jag arbetar bara mån-onsdag sedan är det långledigt. Maken och jag ska bland annat en sväng till Åland under ledigheten. Ska även under veckan leta vidare efter ett träd modell större som vi inte hann med igår.  Nu ska jag se Söndagsparty med Filip och Fredrik med Kristin Davis från Sex and the city samt Charlotte Perrelli som kvällens gäster. Ha en mysig kväll så hörs vi imorgon igen!

Många kramar