Välkommen till världen x 2

Helgens ljuvliga rosor i underbar rosa nyans pryder vardagsrumsfönstret..

Idag har det inte blivit mycket till

inlägg

som ni märkt, men jag har helt enkelt inte haft tiden på min sida. Nu är jag i alla fall på hemmaplan efter en dag med fullt upp på jobbet, men eftersom jag för tillfällethar en

hemmaman

här hemma så stod middagen på bordet till min

förtjusning

när jag klev in genom ytterdörren. Det var så skönt att bara kunna sätta sig till dukat bord och

slippa

tänka på vad vi ska äta. 

Mulet och grått ute med regnskurar om vart annat, men oavsett allt regn i världen så har en liten solstråle kommit till jorden idag. Min kära vännina Anna har nämligenfött en liten son kl 10:30 denna måndagförmiddag på ett hospital i den franska huvudstaden. Han vägde 3 540 g och var 51 cm lång och han ska heta Gabriel. Jag längtar tills jag får träffa underverket.

Stort Grattis Anna & Meteo till er lille Gabriel!Jag har förövrigt varit ganska trött och sliten idag. Det har helt enkelt känts att det blev en hel del bubbel i glasen i lördags 😉 så det blir en tidig sänggång så känner jag mig förhoppningsvis mer alert imorgon!

Hoppas er första dag på veckan vart till belåtenhet! Kramar

Uppdate kl 21:45: Fick precis veta att min kusin Annica har fått sitt fjärde barn denna måndagkväll, en liten flicka blev det. Nu har hon och maken två pojkar och två flickor, vilken lycka! Stort Grattis Annica och Philip till er dotter – Vilken babyboom denna måndag bjöd på!!!