♥ 19 maj 1999 ♥

Mitt senaste klänningsinköp som jag dock inte är säker på om jag ska behålla…

Klänningen är champagnefärgad och inte vit som den ser ut på bilden…

Söt rosettdetalj bak tillsammans med en v-ringad rygg. Jättefin tycker jag att klänningen är, men "problemet" är att den kanske är för kort att ha på ett bröllop…?

Klänningen är ca 81 cm  och finns att köpa

här

för den intresserade.  

Idag är det

tio år

sedan jag och min numera man blev

tillsammans.

Förhållandet har likt de flesta andra människors haft sina upp och nergångar, men vi har ändå lyckats med konststycket att hålla ihop

kärleken

, så ett stort grattis till oss själva denna tisdag. Vi kommer att fira

våra tio år

i lugn och ro här på hemmaplan ikväll.  Ute har det varit och är fortfarande en riktigt mulen och trist tisdag här i Stockholm och jag har suttit och gått igenom listor och plockat ut skadeärenden som ska in från fälten här framöver för en granskning. Verkligen ett urtrist arbete att sitta och plocka med, men det måste göras och lika bra att passa på en grå tisdag som denna kände jag. Men snart är det helg igen, bara morgondagen kvar sedan fyra dagars ledighet, toppen! Maj månad känns nästan som en enda stor ledighet med halva arbetsveckor var och varannan vecka, inte mig emot! 

Annars är mitt bloggsug inte på topp i dessa dagar. Jag har noll och ingen inspiration känner jag tyvärr. Tänkte att jag skulle ge er något litet recepttips då jag vet att detta är uppskattat och då det dessutom var någon av er som skrev härom dagen att hon tyckte allra bäst om mina recepttips här på bloggen, men inte ens några bra sådana lyckas jag finna just nu, men ni får hålla ut det kommer förhoppningsvis roligare inlägg framöver!

Ha nu en bra tisdag det ska jag ha tillsammans med min äkta hälft på vår tio årsdag!Kram kram