Så är det helg igen!

En förhandsvisningskatalog från H&M Home inför hösten 2009 låg i postfacket idag.

Måste säga att det fanns en massa fint som tilltalade mig & som jag kommer att beställa..

Verkligen kul att H&M börjat med sin "Home-del" tycker jag och hoppas på att de utökar med både mer "piff" & kanske t o m möbler framöver..

Har nu startat helgfirandet med att bläddra igenom höstens katalog från H&M Home som damp ner i brevlådan denna lill-lördag som även just idag får agera "fredag". Har suttit ute en sväng på balkongen och bläddrat med lite gott i glaset och det är alldeles ljummet ute, termometern visar på strax under 20 grader, underbart! Som jag skrev ovan så fanns det en massa i katalogen som jag tycker var jättefint, så det kommer garanterat bli en beställning för min del. Min första sådana från just H&M home. Jag har inte varit så imponerad tidigare av det som släppts, men nu som sagt fanns det mycket som tilltalade just mig, kul!

Ikväll äter vi en sallad med bland annat skinka, grillad halloumiost och granatäpple som jag strax ska jag svänga ihop. Och så ska vi bara njuta av att vi nu är lediga tillsammans och att båda är hemma för en gång skull samtidigt 😉 Både jag och maken ser mycket framemot denna helg och dess äventyr! Imorgon fortsätter jakten på ett träd modell större till balkongen. Hoppas att vi finner ett som passar så att jag kan placera mig under trädet inom en snar framtid med en god bok och kalldryck i handen. Jag längtar verkligen och jag hoppas att det går att lösa så som jag tänkt mig!  

Ha nu en fantastisk kväll och njut av ledigheten ni som liksom jag är lediga. Ni andra som arbetar frivilligt eller kanske även ofrivilligt, ni får i alla fall försöka att göra det bästa av er situation!  

Många kramar