Weekendresa

Nästa vecka packar maken & jag resväskorna för att besöka en av Europas vackraste huvudstäder. Spännande..

Godmorgon

onsdag! Åter på jobbet och

promenaden

hit imorse var riktigt

ljummen.

Jag hade fått på mig för tok mycket kläder så jag var helt

svettig

när jag väl kom fram hit. Inget klart väder ute dock, men solen hittar i alla fall genom molnen emellanåt vilket är riktigt härligt.  Igår "firade" vi som sagt tio år tillsammans maken och jag. Tack snälla för alla era gratulationer, ni är allt bra rara ni! Nästa helg är det dags för ytterligare firande nämligen vår första bröllopsdag går av stapeln och igår bokade vi en weekendresa till Budapest för skoj skull. Budapest ska enligt uppgift vara en av Europas vackraste och mest spännande huvudstäder. Staden har ett enormt utbud av kultur, affärer, restauranger, caféer och barer.  Perfekt blandning av saker som passar maken och mig med andra ord. Just nu är det dessutom strålande sol och runt 25 grader där nere så jag hoppas att det håller i sig så att vi kan sippa vin på uteserveringar och njuta av de historiska vingslagen som staden sitter inne på i strålande solsken.

 Varken jag eller Mr J har varit där tidigare så alla eventuella tips ni kanske sitter inne på är mer än välkomna! Vi kommer bo vid paradgatan Andrássy út med gångavstånd till det mesta. Jag ser framemot vår lilla resa och med andra ord kommer även min nästa arbetsvecka bli en kort variant, lovely!!!

 Idag är det som sagt onsdag, men eftersom man är ledig imorgon och resterande av veckan (i alla fall jag) så är det lite som en fredag för mig. Imorgon åker jag och maken på kryssning till Åland och eventuellt blir det även ett besök på spa:t på Birka under resans gång,taxfreeshopping samt hoppas vi på fint väder så att vi kan njuta ute på däck i solen.  

Nu måste jag arbeta  vidare, plikten kallar och min paus är över.

Ha en fin onsdag!

Kram