Sliten denim i garderoben

Mina nya favoriter i garderoben. Jag är ingen jeanstjej egentligen, men ibland är det praktiskt & dessa gillade jag både i färg, form & pris. 

De satt dessutom okej

på för ovanlighetsskull. Jeansen kommer från H&M & kostade 498 kr. Bra pris för mig som inte använder jeans så ofta.

Gäller ju att få valuta för sina pengar därför blir det aldrignågra dyrgripar till jeans för min del 😉

Nu när jag väl är hemma efter en arbetsdag helt inomhus så har det mulnat över!!! Suck! Fick i alla fall några solstrålar på mig på hempromenaden. Maken hade dukat middagen på balkongen när jag kom hem och jag blev serverad en räksallad med bland annat färska handskalade räkor, det ni 😉 Det var supergott och till det mineralvatten för oss båda.

Nu sitter jag i soffan och tycker att jag känner skav och irritation i mitt högra öga och jag skämtar inte!!! Jag får nästan panik för jag hoppas verkligen inte att det är vad jag tror att det kan vara för då kommer jag bryta ihop var så säkra. Kanske jag bara inbillar mig, man kan ju faktisk få skräp i ögonen och liknande dessutom blåste det rejält påvägen hem, men samtidigt varför skulle jag få skav just nu? Jag ska kila och tvätta av mig sminket nu när inlägget är klart och så hoppas jag att irritationen försvinner lika fort som den dök upp utan någon jäkla virus!!!

Ha en fin kväll nu och tack snälla alla ni som dag in och dag ut lämnar era kommentarer här inne. Jag uppskattar det så mycket ska ni veta och jag försöker för det mesta att återkoppla till er genom att skriva några rader bland era kommentarer, men ibland hinns det helt enkelt inte med och jag hoppas att ni har överenseendeoch förståelse för det. Jag läser alla kommentarer alltid!

Nu blir det spännande bokläsning och sedan Desperate Houswives klockan 21.00. 

Over and out!