Virusangripen

Solglasögon, jeansjacka & en döskallesjal från Asos blev dagens ytterkläder denna onsdag..

Solglasögonen bar jag 

för att dölja mitt virusangripna höger-öga & bilden visar jag endast för att fiska efter era sympatier 😉God morgon på er, här har ni en inte fullt lika munter bloggerska denna onsdag den 27 maj. Det aggressiva viruset vann nämligen över mig och mitt högra öga. Kände ju som bekant för er som läser redan igår att något var på g och tyvärr så hade jag rätt i min föraning. Än så länge är det dock mycket långt ifrån så illa som makens ögon sett ut, men ögongloben har ändrat form och intagit ett lite glasartat utseende samt blivit rödare än vanligt.

Men det gör inte speciellt ont så för den delen kan jag leva med det, men sett det från den fåfänga sidan är det mindre skoj. Åtminstone med vetskapen om att vi imorgon reser till Budapest på en weekendresa för att fira vårt första år som gifta.

Jag ska dock se det positiv dels för att jag ska vara glad att det inte var för ett år sedan det dök upp (lagom kul att gifta sig med ögoninflammation). Sedan fick jag en klok kommentar från rara läsaren Rebecca där hon skrev "Hellre det än magsjuka" och det är så sant. Jag har hellre ögoninflammation för några dagar än att ligga i magsjuka, så jag ska försöka fokusera på det i stället och vara glad att jag slipper hänga över toaletten 😉 Nog om detta!

Arbetar min sista dag för denna veckan och imorgon flyger vi med SAS mot Budapest. Ser framemot resan och när jag kommer hem i eftermiddag blir det till att plocka fram och packa weekendväskan. Kul, kul!

Nej nu ska jag jobba på här, hoppas ni får en bra dag så hör vi senare!

Stor kram