Budapest by night

Kedjebron Szechenyi Lanchid upplyst i natten..

Parlamentet  by night…

Matstället vi hamnade på igårkväll. Ett internationellthak som jag inte minns namnet på tyvärr..

.. men helt okej mat serverades. Grillat kycklingbröst med parmaskinka samt balsamicocreme.

Det blev en Crème brule med färsk frukt till efterrätt för min del..

Maken & jag tog efter middagen några drinkar på en club ut med gatan Teréz krt.  

Tyvärr förstör mitt öga resan lite granna. Ögat blir bara värre och värre och jag känner mig inte alls på topp, så vi stannade bara någon timma..

Så är det lördag och pingstafton. Om jag förstått det rätt har ni strålande sol och sommarvärme hemma iSvedala? Här är det tyvärr mulet än så länge idag och jag måste erkänna att mitt virusinfekterade öga nu verkligen "tagit över" denna resa. Vaknade imorse och jag ser nu ut som ett freak helt ärligt. Jag vill inte visa mig bland folk och jag skämdes på frukosten för folk stirrar på mig som om jag vore ett litet monster.

 Det känns så tråkigt att jag t o m grät en skvätt för en stund sedan. Känns nästan som att jag hellre hade haft magsjuka ändå för det brukar gå över inom något dygn, men detta verkar aldrig släppa. Maken är inte helt återställd ännu trots att han haft detta i tio dagar nu och när jag tänker på att jag eventuelt ska behöva bära detta en vecka framåt till känns så där. Fattas nu bara att mitt andra öga drabbas då har jag kanske tjugo dagar framför mig med denna skit…

Ska dock försöka att inte låta detta förstöra det sista av resan utan att bege oss ut en sväng även om det tar emot. Måste ju besöka ett ungerskt kafé innan vi åker hem. Ovan ser ni bilder från gårdagskvällen då vi var ute en sväng och åt en bit mat och drack några drinkar. Ledsen att detta mest blev ett "gnäll" inlägg, men jag behövde skriva av mig känner jag.

Hoppas att ni får en härlig pingstafton i alla fall!

På återseende!

Många kramarAnna